Nordens mest använda enkät- och rapportverktyg

Med över 15 års erferenhet och över 70 000 användare världen över.

 • Våra kunder varierar från 1 till över 160 000 anställda.
 • Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra avtal och vad vi kan göra för er.
 • Vi har bäst informations- och datasäkerhet i branschen.

Säkerställ fortsatt utveckling inom din organisation genom informationsbaserat ledarskap!

Stjärnmärkta objekt krävs.

Kontakta oss gärna

Detta formulär samlar in din information för att vi ska kunna kontakta dig gällande din förfrågan.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa tietosuojaselosteemme tästä.

Pyydä tarjous!

Stjärnmärkta objekt krävs.

Detta formulär samlar in din information för att vi ska kunna kontakta dig gällande din förfrågan.

 

Om du vill begära ut dina personuppgifter du lämnat eller att Webropol ska radera dem kan du kontakta support@webropol.se.

Kontakta oss

Global Invest lyssnar på sina kunder

Kundcase
Global Invest
Global Invest

Processen och resultatet av Global Invests första NKI-undersökning (Nöjd kund index)

Efter att ha samarbetat med Webropol förklarar Roine Boman, vd och en av grundarna av Global Invest, hur hans företag drog nytta av den hjälp och support de fick från Webropol. ”I juni 2014 började vi arbeta tillsammans med Webropol för att genomföra vår första NKI-undersökning. Vi har använt och fortsätter att använda Webropols enkätverktyg för att skicka ut inbjudningar till kundevenemang och uppföljande undersökningar för att ta reda på hur kunderna upplevde evenemangen.”

Globala och kundorienterade
Global Invest grundades år 2000 och har alltsedan starten gett både enskilda personer och företag finansiell rådgivning. Global Invest är stolta över att vara ett kundorienterat företag som tillhandahåller unika lösningar som bygger på hållbarhet, prestanda och säkerhet. Som en oberoende aktör på finansmarknaden väljer man alltid de produkter som erbjuder kunden de bästa möjligheterna. Global Invest administrerar inga av sina egna produkter, man arbetar bara med de bästa som marknaden har att erbjuda och man får kompensation från noggrant utvalda partner på framför allt den nordiska finansmarknaden.

Global Invest

Fokusera och utveckla
Roine fortsätter med att berätta vad projektet har betytt och de åtgärder man har vidtagit utifrån resultaten. ”Vi har använt och kommer att fortsätta använda resultaten från kundundersökningen internt. Vi har meddelat resultaten till all personal som är inblandad i processen, och framhållit områden där vi har presterat väl och de områden som vi behöver rikta in oss på och utveckla. Dessutom har vi redan vidtagit åtgärder för att förbättra vår service baserat på förbättringsförslag från kunderna, t.ex. utformningen och innehållet på vår kundinloggningssida.”

Enorm fördel
Roine är övertygad om att det är en enorm fördel om man på ett konkret sätt kan förstå vad kunderna anser om ditt företag och de tjänster du erbjuder. Han uppskattar Webropols förmåga att genomföra stora undersökningar på ett effektivt och bekvämt sätt, samtidigt som man kan leverera detaljerade rapporter. Detta har gjort att han och företagets ledningsgrupp kan fortsätta att arbeta med resultaten och vara ett stöd i deras utveckling. När Roine fick frågan om vilken som är Webropols bästa egenskap som enkätverktyg, svarade han kort, snabbt och utan att tveka: ”Lättanvänt och effektivt.”

Visste du att

Webropol har färdiga instruktionsfilmer för att du ska få ut det mesta av systemet

Se dem här

Utbildning i Linköping eller Stockholm

 • Läs mer och anmäl dig här
 • Vi bjuder på lunch och fika
 • Utbildnigen brukar ta 4h + lunch
 • Ta med egen dator för att få möjlighet att jobba och spara det arbetet du gör

Webbutbildning

 • Läs mer och anmäl dig här
 • Du ansluter enkelt till utbildningen från egen dator
 • Allt du behöver är en dator och en internetanslutning
 • Om du vill kunna ställa frågor får du gärna använda din mikrofon eller den inbyggda chatten
 • Utbildningen är vanligtvis 2,5 timmar

Skräddarsydd utbildning

Om ni är i behov av en utbildning på din arbetsplats kommer vi gärna och håller en hos er! I dessa fall anpassar vi givetvis innehållet efter era önskemål.

Kontakta oss för mer information eller läs mer och fyll i formuläret här