November månads release gör det ännu enklare att arbeta i Webropol

November månads release gör det ännu enklare att arbeta i Webropol

16.11.2017|Intervju, Tips, Webropol Blogg

Vi vill ständigt förbättra oss och varje månad uppdaterar vi vår produkt, gamla funktioner uppdateras och nya funktioner tillkommer. Vi har frågat Webropols IT projektledare Hampus Holmström om månadens release och vad den innebär för dig som kund.

Hej Hampus, vad har fokus varit i utvecklingen inför månadens release?

Fortsatta förbättringar på vår existerande produkt och sättet vi arbetar på för att säkerställa hög kvalité på våra nya releaser och våra produkter.

Varför har vi prioriterat dessa punkter?

För att vi så snabbt och på ett så bra sätt som möjligt ska kunna förbättra våra produkter och moduler och för att säkerställa att dem hela tiden uppfyller våra och våra användares höga krav på funktionalitet och pålitlighet.

Vilka är de största skillnaderna med dessa nya funktioner och i vilka lägen/när i undersökningsprocessen har de störst påverkan?

Några nya funktioner som tillkommit i 3.0 är bland annat möjlighet att kunna skapa eller kopiera en existerande enkät från biblioteket, att kunna navigera till alla sidor i enkäten i förhandsvisningsläget samt möjlighet att kunna välja olika typsnitt, teckenstorlekar och färger i rapporteringen. Logotyper i enkäten skalas och anpassas nu automatiskt även på mobila enheter så att designen fungerar på alla olika plattformar som respondenterna kan tänkas svara via.

Vad innebär detta för våra användare rent praktiskt?

Detta innebär förbättrade möjligheter att kunna anpassa och förhandsgranska både enkäter och rapporterna för våra användare. Möjligheterna att kunna anpassa och designa rapporter för att på ett så tydligt och effektivt sätt som möjligt kunna presentera resultatet av en mätning är förstås en viktig punkt.

Nyheter i 3.0 – November release

  • Enklare navigering när du förhandsgranskar din enkät
  • Ställ in typsnitt, teckenstorlek och färg för hela rapporten.
  • Spara din enkät som mall i biblioteket.
  • Mobilvänlig logotyp i enkät, anpassar sig till mindre skärmar.
  • Redigera användarprofil och lösenord.