KONTAKTA OSS OCH SUPPORT

Låt oss hjälpa dig!

Har du en fråga eller två? Kontakta vår support som hjälper dig direkt via telefon eller e-post. Du hittar kontaktuppgifter nedan.

Be om en offert

Kontakta oss via telefon

+46 13 470 72 00

Vi finns tillgängliga under kontorsarbetstider: 08:00 – 17:00.

Kontakta vår support

Om du däremot behöver hjälp med något i vår plattform, kontakta supporten!

Tel: +46 13 470 72 20
E-post:

Supportens telefontider är vardagar: 09:00 – 16:00

Kan du hitta det du söker i FAQ?

1.Du kan återställa ditt lösenord från inloggningssidan.

2. OBS! Om ert företag/organisation använder Single Sign-On (SSO), logga alltid in via inloggningssidan som tillhandahålls av ditt företag/organisation.
3.”Jag har glömt mitt lösenord” återställer endast lösenordet. Om du har glömt ditt användarnamn måste du kontakta IT-support på ditt företag/organisation alternativt den eller de hos er som som är administratör i Webropol.

1.Om ditt företag/organisation har en användarmiljö i Webropol kan du kontakta den eller de hos er som som är administratör i Webropol för att få ett användarkonto.
2.Om ditt företag/organisation inte har en användarmiljö i Webropol ännu, kontakta någon av våra Account Managers eller be om en demo.

Ja, du kan redigera layouten på din enkät helt fritt och exempelvis använda er logotyp, bilder, välja era profilfärger på t.ex. knappar och förloppsindikator samt välja typsnitt.

Vi rekommenderar att du kontaktar vårt säljteam för en dialog om era behov och vad vi kan erbjuda för olika lösningar som är rätt för just er organisation.

Vi stödjer flera olika sätt att dela information:
Via rapportportalen BI View
API: För automatiserad hämtning och integrering av data
Excel: För detaljerad databearbetning och analys
PowerPoint: För visuella presentationer av din data
PDF: För enkel delning och utskrift av rapporter