webropol UTBILDNINGAR

Välkommen att lära dig mer!

Lär dig mer om vår plattform genom att delta i en av våra utbildningar. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar för er organisation, generella utbildningar och även individuella utbildningar med en av våra experter.

Webropols utbildningar

Skräddarsydda utbildningar

Här utformar vi utbildningen helt efter era behov. Var med och bestäm tid, plats, utbildningens längd och agenda. Vi fokuserar på behoven i er organisation och ser till att alla som deltar får ut mesta möjliga värde när de arbetar i Webropol.

Fokus på enkät eller rapport

Enkätutbildningen är för dig som vill lära dig om enkätprogrammering och utskick i vårt enkätverktyg. Vi går igenom hur du skapar och redigerar en enkät samt olika insamlingsmetoder.

Rapportutbildningen är för dig som antingen vill repetera eller fördjupa dina kunskaper i vår rapportering. Vi går igenom hur du enkelt sammanställer din data och redovisar ditt resultat med hjälp av enkätverktygets funktioner.


Utbildning för alla

Våra utbildningar passar för alla användare i Webropol. Det är en möjlighet att öka dina kunskaper, förstå mer avancerade funktioner och ställa frågor om dina undersökningar. Lär dig mer om enkäter, rapporter, Event och mycket mer.

Anmäl dig här!

Kontakta oss för en offert eller mer information.

Vänligen fyll i din information.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
E-post*
Det här formuläret samlar in personuppgifter i syfte att ge kundservice.*
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår integritetspolicy. Om du önskar kan du läsa vår integritetspolicy här.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.