WEBROPOL FÖR UTBILDNING

Webropol Academic – det smarta valet för utbildningssektorn

I en värld av kunskap finns det mycket att fråga. Webropol Academic är en komplett lösning för undersökningar som är speciellt utformat för universitet. Webropol erbjuder ett brett utbud av funktioner för lärande och utbildningshantering från studenter till erfarna professorer.

WEBROPOL ACADEMIC

En kostnadseffektiv plattform för digitala undersökningar och rapporter

Vår lösning fokuserar på datainsamling och datahantering där du kan göra både kvalitativa och kvantitativa undersökningar med användarvänlighet och effektiva analyser. Webropol Academic har ett flexibelt, mångsidigt, användarvänligt och roligt gränssnitt som ger dig full kontroll över avancerade funktioner.

Anpassat för studenter

Från datainsamling och statistik till textanalys – Webropol Academic erbjuder studenterna en mängd praktiska verktyg för att förbättra deras lärande.

Avancerad rapportering

Våra avancerade rapporterings- och analysfunktioner ger fördjupade insikter i studenternas engagemang och akademiska prestationer.

Automatisk inloggning

Vår plattform integreras sömlöst med befintlig plattform på universitetet genom Single Sign-On (SSO), vilket ger dig en smidig upplevelse.

Kostnadseffektiv lösning

Webropol Academic är ert digitala verktyg som levererar spetskompetens utan att belasta budgeten.

FÖRDELAR

Stort värde för alla med Webropol Academic

Förutom kursutvärderingar kan universitetet nyttja möjligheter med Webropol för projektbaserat lärande, avhandlingar, forskning och events. Oavsett om du genomför kvantitativ forskning för din masteruppsats eller skickar inbjudningar till kollegor för en social aktivitet är potentialen obegränsad.

Licensen inkluderar följande:

  • Webropol Survey & Reporting plattform
  • Webropol Textanalys 
  • Webropol Professional Statistics
  • Webropol Insight
  • 3000 licenser för studenter