webropol case management

Med Webropols ärendehanteringssystem har du full kontroll

Med vår lösning för ärendehantering kan du enkelt hantera olika typer av ärenden och uppgifter vilket ger dig tid att fokusera på er kärnverksamhet. Säkerställ en smidig hantering och fördelning av ärenden dom ger ett förbättrat samarbete i hela organisationen. Oavsett bransch eller sektor kan Webropols ärendehanterings­system anpassas för era unika processer.

Säkerställ produktivitet och smidig hantering av ärenden

Automatiserat flöde

Vår lösning skickar automatiskt rätt ärende till rätt handläggare så att ni får en effektiv process och sparar tid. Ställ in notifikationer för att få meddelanden om nya ärenden i realtid.

Förbättrat samarbete

I Case Management finns funktioner för att underlätta samarbetet, kommentera, be om information och på ett smidigt sätt kan ni utbyta insikter och information. Effektivisera samarbetet och ta välgrundade beslut, allt samlat i Webropols plattform.

Snabba åtgärder

Vår lösning ger dig och ditt team möjlighet att snabbt reagera på inkomna ärenden eller uppgifter vilket medför att ni kan sätta in snabba åtgärder i ett effektivt arbetsflöde.

FÖRDELAR

Andra fördelar med Case Management

Behåll kvalité: Med tydliga arbetsflöden och fördefinierade processer kan du minska risken för osäkerhet och öka noggrannheten.

Kontroll i realtid:Tack vare det tydliga flödet kan du behålla kontrollen. Få tillgång till statistik och svar i realtid för att fatta välgrundade beslut.

Visst låter det fantastiskt? Kontakta oss så berättar vi mer och möter dina behov!

webropols moduler

Nå största möjliga värde för din organisation med Webropols olika lösningar