WEBROPOL SOM ARBETSPLATS

Hos oss leder värderingar till framgång

På Webropol hjälper vi företag att ta beslut baserat på fakta genom att erbjuda vår plattform Survey & Reporting samt konsulttjänster för olika typer av undersökningar och analyser. Vi söker dig som vill arbeta för att våra kunder ska kunna lyckas och utvecklas där vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av energi, framåtanda och lyhördhet.

Våra värderingar

Lyhördhet

Vi agerar ansvarsfullt genom att vi tar oss tid att lyssna, förstå och respektera våra kunder och varandra. Vi vågar både ge och ta konstruktiv kritik. Vi förstår hur värdefulla våra kunder är och Webropols värde för dem.

Framåtanda

Vi är nytänkande genom att vilja lära oss och gå utanför vår comfort zone. Tillsammans har vi ett driv att utveckla vårt erbjudande och verksamheten. Vi är proaktiva, både i problemlösning och att finna nya arbetssätt.

Energi

Vi engagerar oss i arbetet och lägger energi på rätt saker. Vi samarbetar och hjälper varandra, tillsammans löser vi problem som uppstår. Vi ger varandra energi genom att vara positiva, hålla tider och deadlines och agera professionellt.

GLOBALA MÖJLIGHETER

Karriär på Webropol

Vi är ett växande internationellt företag med ett stort kontor i Linköpings stadskärna. Vårt huvudkontor ligger i Helsingfors och vi har även kontor i Storbritannien, Tyskland och Belgien. På  Webropol arbetar vi med försäljning, marknadsföring, ekonomi, analys, projektledning, utbildning, produktutveckling, datasäkerhet och kundvård. För oss är din personliga utveckling viktig och du ges möjlighet att testa på nya typer av arbetsuppgifter utifrån dina intressen och kompetens. Ansök till oss och var med och forma vår framtid!

Hör av dig! Kontakt:

Jobba hos oss!

Vi söker drivna människor och vill alltid välkomna nya kollegor!
Är du sugen på att prova något nytt? Jagar du nya utmaningar? Om du känner att du har mer att ge är du varmt välkommen till oss! Vi kan erbjuda dig en plats mitt i centrala Linköping där du får bidra med din expertis och utvecklas ännu mer.

Vi som jobbar här är trevliga, sociala och inte rädda för utmaningar – så kom gärna in och hälsa på och om du vågar kan du utmana oss på pingis!

Lediga jobb:

Account manager
Junior account manager
Sales assistant

Ike, Customer Care & Produktägare för WOTT

Vi presenterar Ike, vår drivkraft bakom användarupplevelsen av Webropol Online Touch Tablet (WOTT). Ike delar sin tid mellan att ge support till våra användare och att ständigt förbättra och utveckla vår WOTT-lösning, båda delar för att uppfylla våra kunders föränderliga behov.

Utanför kontoret så briljerar Ike på olika scener, skapar musik och uppträder i musikaler. Tack vare Webropols stöd för hans dubbla karriärer utmärker han sig både på jobbet och inom underhållningsbranschen. Vi är stolta över ha en sådan multitalang hos oss!

Elenore, Analys- och supportchef

Möt Elenore, hon leder vår Analysavdelning för olika kundprojekt där vi arbetar varierat för att möta våra kunders behov. Elenore leder också supportteamet med målet att alla våra användare ska få snabb och professionell service.

När hon inte är uppslukad i våra projekt kan man hitta Elenore på padelbanan eller i löpspåret för en uppfriskande löprunda. Hennes tävlingsanda och passion för både sitt arbete och sina fritidsaktiviteter gör henne till en inspirerande person hos oss på Webropol.

Mahfuzul, Tech Team – Utvecklare

Här har vi Mahfuzul, en av hjärnorna bakom Webropols banbrytande teknik. Mahfuzul har en passion för allt som är digitalt och tillför en unik blandning av kreativitet, noggrannhet och innovation till vårt Tech Team. Han har en enorm kunskap om olika programmeringsspråk och plattformar, vilket alltid säkerställer högsta kvalitet i det vi utvecklar.

Utanför jobbet tycker Mahfuzul om att djupdyka i de senaste framstegen för AI. Han tror att teknik kan användas för att göra våra liv bättre och arbetar ständigt för att förverkliga den visonen på Webropol.