LEDIGA JOBB

Sales Assistants

Är du vass över telefon, bra på att boka möten och vill ha ett riktigt bra extra jobb?
Här finns en fantastisk möjlighet. Nu söker vi Sales Assistants.

Vi söker dig som ständigt pushar dig själv att nå längre, som har driv, engagemang och en vilja att utvecklas. Hos oss blir du en del av ett fantastiskt team som stöttar och peppar varandra. Vi ger dig en utbildning och daglig coachning.

Webropol är företaget som under de senaste femton åren har jobbat med och blivit experter på allt som rör undersökningar. Vi är ett växande företag med ett stort kontor i Linköpings stadskärna vars mål är att hjälpa våra kunder att lyckas och utvecklas! Vi har utbildat och hjälpt stora och små företag, och organisationer, över hela Sverige att öka förståelsen om sina kunder och medarbetare, öka trivseln på jobbet och ge dem verktyg för att genomföra alla möjliga typer av undersökningar.

Just nu är vi på jakt efter dig som är redo att ta ett nytt steg och vill hjälpa oss att bli ännu bättre på det vi gör. Att arbeta på Webropol innebär att du alltid är redo att samarbeta och hjälpa dina kollegor oavsett avdelning. Det innebär också att du har möjlighet att påverka din arbetssituation. Vi är nyfikna och arbetar alltid med målet att utvecklas och förbättras.

Vi letar efter dig som vill ha ett kul och lärorikt extrajobb. Hos oss får du boka möten, arbeta med prospektering, hjälpa till med demos och kundbesök, kartlägga våra nuvarande kunder och hitta nya affärsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter styrs efter hur du själv vill utvecklas vilket på sikt kan innebära mer ansvar. Gillar vi varandra ser vi gärna att du fortsätter din anställning här hos oss, efter studietiden!

Placeringsort
Linköping

Varaktighet/Arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att registrera kontaktuppgifter och bifoga CV och personligt brev här: Gå till ansökan

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Matilda Widlund, Försäljningschef:

Så vad väntar du på? Ansök idag!

Vi tar emot ansökningar hela tiden och går igenom dessa löpande.