webropol whistleblower

Enkelt och säkert sätt att hantera visselblåsningar

Stärk din organisation med Webropols lösning för visselblåsning. Webropol erbjuder en rapporteringskanal som är både anonym och transparent. Här rapporteras exempelvis missbruk, överträdelser, oetiskt beteende och andra kritiska frågor helt konfidentiellt med hög säkerhet.

SÄKRA ANONYM VISSELBLÅSNING

Webropol Whistleblower ger en enkel och tydlig process

Webropol erbjuder en säker och anonym kanal för att rapportera incidenter eller händelser i enlighet med lagstiftning för visselblåsning.

Kom igång snabbt

Vi har effektiviserat processen för såväl rapportering som hantering av inkomna ärenden. Vi erbjuder färdiga formulär, uppföljningssida och tydliga steg för säker hantering.

Anonymt och konfidentiellt

Lösningen gör det möjligt för en fullständig tvåvägsanonymitet, så att ingen part i ärendet behöver avslöja sin identitet.

Följ lagkrav

Efterlev EU:s regelverk för visselblåsning genom att erbjuda en säker kanal för att anmäla och hantera visselblåsningar.

FÖRDELAR MED WHISTLEBLOWER

Fler fördelar med vår lösning Webropol Whistleblower

Etiskt ledarskap: Genom att använda vår lösning visar ni ert engagemang för att arbeta etiskt och ansvarsfullt och att dessa frågor är viktiga för er.

Stärk organisationen: Uppmuntra dina medarbetare att rapportera den här typen av händelser och stärk därmed din organisation mot potentiella risker.

webropols moduler

Nå full potential med vårt erbjudande från Webropol

Visst låter det fantastiskt? Kontakta oss så berättar vi mer och möter dina behov!