Nordens mest använda enkät- och rapportverktyg

Med över 15 års erferenhet och över 70 000 användare världen över.

 • Våra kunder varierar från 1 till över 160 000 anställda.
 • Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra avtal och vad vi kan göra för er.
 • Vi har bäst informations- och datasäkerhet i branschen.

Säkerställ fortsatt utveckling inom din organisation genom informationsbaserat ledarskap!

Pyydä tarjous!

Kontakta oss

Utbildningar i verktyget

Våra utbildningar och webbinarium

Vi har tre olika utbildningar för att alla användare, nya som rutinerade, ska kunna lära sig så mycket som möjligt. Dessa utbildningar är primärt tekniska och lär dig alla nödvändiga steg för att kunna skapa och genomföra de undersökningar som passar er. Oavsett utbildning kommer ni även lära er att skapa proffessionella och tydliga rapporter baserade på era svar och er data.

Utbildningsfilmer (ca 70 min)
Med hjälp av våra utbildningsfilmer kan du lära dig hela Webropol Survey & Reporting när det passar dig!
Filmerna har samma innehåll som en vanlig basutbildning och har tydliga kapitelindelningar för att du enkelt ska kunna hitta det du är ute efter och hitta tillbaka efter en paus. Filmerna köps via W-store i Webropol och du får tillgång till filmerna direkt.

Basutbildning (4h+lunch)
Denna utbildning är till för dig som inte har använt Webropol tidigare och vill ta del av hela Webropols utbud. Vi går igenom grunderna och visar dig alla tekniska och praktiska möjligheter med vårt verktyg. Denna utbildning ges på plats i Linköping eller Stockholm.

Intensivutbildning (4h+lunch)
Intensivutbildningen är för dig som antingen har använt vårt system tidigare eller är van att arbeta i olika datasystem. Tempot i denna utbildning är högre än i basutbildningen och vi går igenom lite fler avancerade funktioner.

Webbutbildning (2h)
Detta är en mycket kompakt version av vår basutbildningen i webbformat. I denna går vi igenom större delar av systemet med fokus på enkätverktyget. För en mer fullständig utbildning rekommenderas bas- eller intensivutbildningarna.

Rapportutbildning (2h via webb)
Vill du lära dig mer om hur du skapar ännu snyggare rapporter med bättre analyser och jämförelser? Denna utbildning är till för dig som har grundläggande kunskaper i Webropols enkätverktyg och som nu vill lära dig att sammanställa och analysera dina enkätsvar på bästa sätt. Webropols rapportverktyg i Survey & Reporting har ett nytt användargränssnitt med massvis av nya funktioner som vi går igenom i denna utbildning.

Skräddarsydd utbildning (vanligtvis 4h)
Vill du ha en helt egen utbildning anpassad efter dina egna önskemål och förslag anpassar vi oss gärna. Vill du fördjupa dig inom ett specifikt område? Kombinera några av våra andra utbildningar? Dela upp förmiddag och eftermiddag på olika sätt eller ha utbildningen över fler dagar? Då är den skräddarsydda utbildningen något för dig!

Surveystrategi (4h)
Många anser att det svåraste med att skapa en undersökning är att ställa rätt frågor på rätt sätt. Finns det vissa formuleringar som är bättre än andra? Vad gör jag med felaktiga svar eller svar som inte är fullständiga? Hur kan jag öka min svarsfrekvens? Allt detta och mycket mer går vi igenom under dessa, mycket lärorika fyra timmarna.

Utbildning i Linköping eller Stockholm

 • Läs mer och anmäl dig här
 • Vi bjuder på lunch och fika
 • Utbildnigen brukar ta 4h + lunch
 • Ta med egen dator för att få möjlighet att jobba och spara det arbetet du gör

Webbutbildning

 • Läs mer och anmäl dig här
 • Du ansluter enkelt till utbildningen från egen dator
 • Allt du behöver är en dator och en internetanslutning
 • Om du vill kunna ställa frågor får du gärna använda din mikrofon eller den inbyggda chatten
 • Utbildningen är vanligtvis 2,5 timmar

Skräddarsydd utbildning

Om ni är i behov av en utbildning på din arbetsplats kommer vi gärna och håller en hos er! I dessa fall anpassar vi givetvis innehållet efter era önskemål.

Kontakta oss för mer information eller läs mer och fyll i formuläret här