WHY 3.0? – del 5

WHY 3.0? – del 5

4.5.2017|Kampanj, Webropol Blogg, WHY 3.0?

Låt oss presentera våra nyaste funktioner i Webropols enkätverktyg 3.0

Nyheterna vi presenterar i veckans inlägg har inte uppkommit av ren slump utan har efterfrågats av våra kunder. Vi får ofta förslag från kunder på funktioner som de saknar och som skulle underlätta deras arbete, detta tar vi självklart stor hänsyn till och försöker ständigt hitta en lösning på kundens önskemål. De flesta önskemål kan vi uppfylla med det enkätverktyg vi har idag men ibland önskas det som inte finns och då behövs utvecklarna kopplas in för att ta fram funktionen.

Frågetypen Slider utvecklades utifrån önskemål från sjukhus som ville ge patienten möjlighet att skatta sin smärta med hjälp av att dra i ett reglage. En så kallad numerisk skala (NRS)* som innebär att patienten väljer en siffra mellan 0 (ingen smärta) och 10 (värsta tänkbara smärta). Med hjälp av frågetypen Slider kan nu patienten och/ eller sjukhuspersonal dra reglaget mot den upplevda smärtgraden vilket vi är mycket glada att kunna erbjuda.

Se filmen om hur frågetypen Slider fungerar:

Andra funktioner som efterfrågats av kunder är möjlighet att ändra utseende på knappar och förloppsindikator så att de går i linje med företagets profil. I 3.0 är det nu möjligt, nedan kan du se hur det kan se ut.

*http://www.vardhandboken.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stjärnmärkta objekt krävs.

Missa inte värdefull information om hur du kan utveckla ditt företag och använda Webropol ännu mer. Få denna information direkt till din mail.