Case: HSB

“Events sparar så mycket tid för administratören!”

Vi använde Webropol Events när vi bjöd in till en dag med föreläsningar. Deltagarna anmälde sig via Events och vi använde oss av maxantal för varje föreläsning för att sprida ut deltagarna på de olika föreläsningarna. När alla anmälningar kommit in skapade vi ett personligt program för varje deltagare, ett så kallat ”id-kort” för dagen. Vi tycker det är väldigt smidigt och det blev mycket uppskattat av deltagarna.

Webropol förenklar vår eventadministration och säkerställer att alla får rätt information inför och efter eventet. Vi kan göra ett proffsigt jobb, sköta hela processen på ett ställe: anmälan till event, information och uppföljning.

Vi använder även Webropol i samband med nyproduktion för hyresrätter. Vi skickar ut en intresseanmälan till projektet och kan sen följa upp med de personer som lämnat intresse och med hjälp av tidigare utskick från Webropol kan vi veta vad de är intresserade av. Att så här enkelt ha den här kontakten med de som är intresserade är ovärderligt för att hyra ut bostäder i nya områden.

Camilla Pettersson | Marknadskoordinator