Nu kan du bli certifierad i Webropol 3.0!

Nu kan du bli certifierad i Webropol 3.0!

14.5.2021|Uncategorized

Vi har länge erbjudit utbildningar i Webropol och har, bara under de senaste åren, utbildat flera tusen användare. Under samma tid har vi även fokuserat på att göra Webropol ännu mer användarvänligt och målet är så klart att man som ny användare ska kunna förstå och använda systemet oavsett om man har gått en utbildning eller inte. Detta var en av de största anledningarna till varför vi för några år sen lanserade vår nya version; Webropol 3.0.

Vårt nästa steg i utvecklingen är att erbjuda ett bevis på våra användares kompetens. Från och med mars i år erbjuder vi våra användare att skriva ett certifieringstest och om de klarar det belönas de med ett snygg certifikat. Användaren blir helt enkelt en certifierad användare i Webropol 3.0!

Testet är givetvis skapat och genomförs helt i Webropol eTest vilket gör att användaren får sitt resultat i samma sekund som hen klickar på skicka. Du får även ett mail efteråt med information anpassad till ditt resultat.

Våra fantastiska användare har visat ett stort intresse för vår certifiering och det är ett stort gäng som redan klarat testet och blivit certifierade. Några av dessa har dessutom klarat testet med nästintill alla rätt, vilket är väldigt imponerande!

Om du är intresserad av att bli en certifierad användare kan du klicka på länken längst ner för att få en egen länk till testet. Testet är kostnadsfritt för alla som gått någon av våra utbildningar och för övriga kostar det 500 kr. Du betalar bara för ditt första försök så om du skulle misslyckas är du välkommen att försöka igen tills du klarar det utan extra kostnad.

Så ta chansen att bli certifierad och visa sen stolt upp ditt personliga certifikat på din arbetsplats, sociala medier eller varför inte på LinkedIn?

Lycka till!

Klicka här för att få en egen länk till testet

Webropol Sverige