Spara tid med integration!

Du har väl inte missat att Webropol erbjuder API:er där du kan integrera dina andra verksamhetssystem direkt till Webropol? Våra API:er erbjuder dig möjlighet att båda pusha data till Webropol samt att hämta ut data som du samlat in med Webropol.

Varför integrera?
Alla kan inte vara bäst på allt! Genom att integrera Webropol med dina andra system kan du uppnå tidsvinster och synergieffekter. Kanske vill du skicka ut en kundnöjdhetsenkät till dina kontakter du redan har ordnade i ditt CRM-system? Med hjälp av en integration kan du se till att dina kontaktuppgifter automatiskt överförs till en enkät i Webropol och resultatet kan sedan även hämtas tillbaka och presenteras på kundkortet.

Möjligheterna med att integrera olika system är förstås många, och så är även de positiva effekterna. Användarfallen är säkerligen lika många som det finns olika sätt att använda ett system på.
Funderar ni på en integration men känner att kompetensen för att bygga en saknas internt? Inga problem! Webropol kan genom en samarbetspartner erbjuda möjligheten till att få hjälp med att bygga er integration. Vi har redan levererat ett antal projekt till våra kunder och vi har erfarenhet av vad som krävs och vilja möjligheter som finns.

Kontakta oss gärna om ni vill diskutera era möjligheter till att integrera era system mot Webropol eller om ni vill fråga om råd eller hjälp!

Hampus Holmström

Chief Information Security Officer of the Webropol Group