Tack 2018

Tack 2018

27.3.2019|Webropol Blogg

2018 – ett år vi är stolta över!

 

Vi är glada och stolta över att kunna konstatera att 2018 blev ett bra ekonomiskt år för Webropol. För tredje året i rad har vi gått med vinst.

En av de största förändringarna för Webropol Sverige AB under 2018 var tillsättandet av ny VD i april. Josefin Linebäck, företagets analyschef sedan 2011, har axlat uppdraget och fortsätter från den nya positionen att framgångsrikt driva Webropol framåt.

Vi har fått många glädjande bevis från er kunder om att ni varit nöjda och tacksamma för våra insatser. Många vittnar om att samarbetet med Webropol givit resultat. Ni har i er tur också givit oss nyttiga insikter som ligger till grund för de förbättringar vi gjort under året. Det tackar vi er för.

Under året som gått har vi även vuxit och anställt tre nya medarbetare. Vi har välkomnat den före detta statistikstudenten Andréas Johansson till rollen som utbildnings- och marknadsansvarig. Daniel Kjellander, som studerat på Affärshögskolan i Linköping och tidigare jobbat på vår support, har nu tagit steget till fullfjädrad säljare. För att toppa vår redan mycket kompetenta analysavdelning har vi rekryterat Sebastian Öhgren och Åsa Näsman som projektledare/statistiker. Med sina stora erfarenheter kommer de att höja kompetensen ytterligare. Ny analysavdelningschef är HR-experten Maria Wänström som tidigare jobbat som projektledare på Webropol.

Införandet av förordningen GDPR har inneburit omfattande och stora förändringar för de flesta företag, så även för oss. Webropol har dock alltid varit ett säkerhetsfokuserat företag. Vi var därför väl förberedda för den nya förordningen, som för oss inneburit ett naturligt steg till höjd säkerhet för systemets användare och data. Läs mer om detta här: Webropol och GDPR

Som tidigare utlovats har vi under 2018 lanserat en ny modul, VIEW, till systemet. Denna rapporteringsportal skapar många nya möjligheter och vi ser mycket fram emot att fler kommer att använda den. Se gärna filmen här: Webropol VIEW

Nu har vi blicken riktad framåt. Vi har precis inlett ett samarbete med Arbetshälsa och har tillsammans med dem skapat ett koncept med stor potential. I detta kombinerar vi vår expertis inom medarbetarundersökningar med Arbetshälsas spetskompetens inom handlings- och åtgärdsplaner för att hjälpa er att få en så bra arbetsplats som möjligt. Vi kallar detta för Worksuccess. Läs mer om detta här: Worksuccess

Tack för ett gott 2018 och välkommen till ett ännu starkare 2019!

Andreas Johansson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stjärnmärkta objekt krävs.

Missa inte värdefull information om hur du kan utveckla ditt företag och använda Webropol ännu mer. Få denna information direkt till din mail.