WHY 3.0?

WHY 3.0?

6.4.2017|Kampanj, Webropol Blogg, WHY 3.0?

Webropol utvecklar ny version av sitt enkätverktyg

I dialogen med våra kunder inför utvecklingen av vår nya version 3.0 fanns tydliga önskemål på ett förenklat gränssnitt för skapande av enkäter. Våra ledord i användargränssnittet blev därför ”what you see is what you get”. D.v.s. när du skapar en undersökning i vårt molnbaserade enkätverktyg så ser du i stort sett direkt hur undersökningen eller enkäten kommer se ut då respondenten svarar på den. Det sparar tid och energi eftersom man inte behöver förhandsgranska arbetet i lika stor utsträckning. Vi tror och hoppas att du som ny eller gammal användare upplever detta som ett kliv framåt och att ditt arbete i Webropols verktyg nu blir än mer tidsbesparande och enkelt!

Här kan du se hur enkelt det är att skapa en fråga i vår nya version 3.0:

Ny logik

I 3.0 har vi förenklat logiken. Alla funktioner och inställningar kopplade till enkäten finner du nu direkt vid skapandet av enkäten. Nu behöver man inte längre lämna enkätskapandet för att lägga på ytterligare en funktion eller en inställning.

När det sedan är dags att distribuera enkäten går du enkelt vidare till steg två – Samla in svar. Där möts du av två val – Samla in svar via webblänk eller e-post. När det är dags att samla in svar vet vi att det är mycket att tänka på. För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi minimerat valmöjligheterna och du hittar enkelt hur du går vidare med respektive tillvägagångssätt.

Efter att du fått in dina svar till enkäten är det dags att analysera resultatet. Det gör vi genom att gå vidare till steg tre – Rapport. Även i rapportdelen finns många nya funktioner med en förenklat utseende. Vi kommer att gå igenom de nya funktionerna senare i serien WHY.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stjärnmärkta objekt krävs.

Missa inte värdefull information om hur du kan utveckla ditt företag och använda Webropol ännu mer. Få denna information direkt till din mail.