Vi söker dig som är projektledare/analytiker!

Vi söker dig som är projektledare/analytiker!

7.12.2017|Jobb hos oss

Webropol växer – nu söker vi en analytiker/projektledare till vår analysavdelning!
Har du kunden i fokus och ser en stolthet i att alltid leverera produkter av god kvalitet? Då är det dig vi söker till vår analytiker/projektledartjänst. Webropol är ett företag där du som medarbetare har stor chans att påverka både företaget och din egen arbetssituation.

Din roll

Webropols analysavdelning genomför en mängd olika enkätundersökningar. Tillsammans med kunden utgår vi från det underlag som finns att tillgå och utformar projektet efter kundens önskemål och syfte.

Du kommer att finnas med i olika delar av våra kunders projekt. I många fall håller du i hela projektet och är då med från frågeformulering till presentation av resultat hos kunden. Lika vanligt är att du kommer att hjälpa kunden att göra analyser på det material som de har samlat in, kvalitetssäkra en enkät eller vara med och skapa enkätfrågor för en undersökning. Projekten varierar i storlek och du kommer både att leda och utföra en mängd olika projekt samtidigt.

Din profil

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen inom statistik, HR, marknadsföring eller motsvarande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med enkätundersökningar eller dataanalys.

Du behöver ha god vana av att jobba i Microsoft Office, framför allt i Excel. Kunskaper i och erfarenhet av VBA och webbprogrammering i HTML är meriterande. Det är viktigt att du har förmågan att kunna presentera resultat på ett lättförståeligt sätt för kunden, både i bild och text.

Hos oss trivs du bäst om du är självgående, strukturerad, flexibel och noggrann. I ditt arbete ingår såväl kundkontakt som internt samarbete så god kommunikationsförmåga är en förutsättning. Du är en lagspelare med ett starkt driv att genomföra projekt på bästa möjliga sätt och har en mycket god analytisk förmåga och kan se övergripande samband. Att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav

Vilka är vi?

På Webropol är varje medarbetare viktig och tillsammans skapar vi en positiv atmosfär och nöjda kunder. Vårt fina kontor ligger centralt placerat i Linköping och medför bland annat möjlighet för lunchträning och fika på takterrassen. Energi, framåtanda och lyhördhet är viktiga byggstenar i vår kultur och vi vill att du som medarbetare kan kombinera arbete och fritid på ett bra sätt. Hos oss är du som medarbetare med och planerar dina dagar och frihet under ansvar tillämpas.

På Webropols analysavdelning arbetar projektledare och analytiker. Vi har stor kunskap om och erfarenhet av undersökande statistik, vikten av rätt urval och metodfrågor, frågekonstruktion samt analys av statistiska undersökningar. Medarbetarna på Analysavdelningen har utbildning och gedigen erfarenhet inom olika områden såsom, HR, statistik och ekonomi. Bredden av kompetens gör att vi arbetar med olika typer av undersökningar, till exempel medarbetarundersökningar, kundundersökningar och utvärderingar. Vi genomför många olika typer av undersökningar varje år och är vana att arbeta både i stora och små projekt inom skiftande branscher.

Vid datainsamling och analys använder vi vårt eget enkätverktyg. Webropol 3.0 är en internetlösning för att genomföra undersökningar, bearbeta feedback, samla in och rapportera data. I Sverige har företaget funnits sedan 2005 och vårt svenska huvudkontor finns i Linköping.

Placeringsort
Linköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att registrera kontaktuppgifter och bifoga CV och personligt brev här: GÅ TILL ANSÖKAN

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Josefin Linebäck: josefin.lineback@webropol.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-01-24. Sök redan idag, urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan redan idag!